Maak kennis met:
Frank Verhelst

Frank Verhelst

Ik ben Frank Verhelst. Oorspronkelijk uit Leidschendam, maar al zo’n 25 jaar woonachtig in Amsterdam. Daar terecht gekomen vanwege een studie Spaanse taal- en letterkunde, maar uiteindelijk afgestudeerd aan de Gerrit rietveld Academie, richting Industriële Vormgeving. Na wat over de wereld te hebben gereisd heb ik ongeveer 15 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt in de telecom- en internetbranche, waar zelforganisatie en zelfsturing al langer wordt toegepast. Onder andere als teamleider en applicatietrainer en die gecombineerde ervaring pas ik nu toe bij RPA Experts.

Ik omschrijf mijzelf als creatief, eigenwijs, ietwat ongeduldig en  nieuwsgierig. Ik maak graag tijd vrij voor familie en vrienden. Koken en uiteten gaan zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Daar moet natuurlijk wat tegenover staan en daarom zwem ik een aantal keren per week. De doelstelling is 2500 meter vrije slag onder de 45 minuten. En voor de dagen dat ik liever thuis blijf: er ligt altijd nog een dikke stapel boeken stof te vangen, die ik zeker nog een keer ga lezen.

Het werken bij RPA Experts vind ik ontzettend leuk! Ik hou van de professionele, maar informele sfeer. We zijn ambitieus en altijd gericht op verbetering. Niet alleen bij de klant, maar natuurlijk ook intern. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en omdat we groeien liggen er veel mooie uitdagingen in het verschiet.

Sluit Menu