Maak kennis met:
Paul van Schaïk

Paul van Schaïk

Ik ben Paul van Schaïk en ik ben begin 2018 met mijn vriendin Anne verhuist naar een pittoresk dorpje onder de rook van Amsterdam. Na mijn studie in Rotterdam heb ik bij verschillende organisaties in uiteenlopende sectoren gewerkt; zowel in de telecom- en logistieke sector, als de gezondheidszorg. Hier heb ik mij beziggehouden met de optimalisatie van verscheidene processen, met als doel het verbeteren van de kwaliteit voor zowel de interne als externe klant. Ik omschrijf mijzelf als pragmatisch, perfectionistisch en integer

De uitdaging is voor mij altijd om te zorgen dat de processen – in the end – zo efficiënt mogelijk verlopen. Data is hierbij mijn grote vriend. Zonder de kracht van het individu uit het oog te verliezen maak ik bij het optimaliseren van processen met RPA gebruik van de Lean Six Sigma-methodiek en, waar mogelijk, van Process Mining.

In mijn vrije tijd zeil ik wedstrijden op ‘de Koningin van het water’, de Regenboog, hou ik enorm van koken voor vrienden en familie, wielrennen, reizen en klussen aan ons nieuwe huis.

Sluit Menu