RPA Implementatie

Implementatie in 3 fasen

Verbeteren

We beginnen met het inzichtelijk maken van de huidige processen waar robotisering ingezet kan worden. Daarnaast optimaliseren we de processen om een perfect proces neer te zetten. Om optimaal gebruik te maken van Robotic Process Automation moet de basis op orde zijn. Zo ontstaat een  stabiel proces waar met behulp van software robots verder op kan worden gebouwd. Ervaren Lean Six Sigma Black Belts ondersteunen hierbij.

Robotiseren

Vervolgens gaan we aan de slag om de robots samen met de medewerkers te ontwikkelen, te optimaliseren en te testen.Zo worden de robots optimaal ingezet. Hierbij nemen we de medewerkers mee in het proces. Zij maken kennis met software robots, doen ervaring open zien zo de voordelen ervan in.

Perfectioneren

Zodra de kennis binnen de organisatie is geborgd en de robots werken,kunnen we de geautomatiseerde processen lanceren binnen de organisatie.Vanaf nu worden de robots ingezet, beheerd en doorontwikkeld door de eigen organisatie, in deze nieuwe industriële revolutie. Vanaf hier gaan organisaties zelf verder met het verbeteren van hun processen

Onze dienstverlening

Implementatie

Wij maken de processen inzichtelijk waar robotisering binnen een organisatie mogelijk is. Desgewenst optimaliseren wij ook de processen. Samen met de medewerkers ontwikkelen en optimaliseren wij vervolgens de robots. Uiteindelijk wordt het beheer en de doorontwikkeling ondergebracht binnen de organisatie.

Trainingen

Wij verzorgen trainingen op het gebied van software robots. Door onze Foundation, Essential en Technical trainingen zorgen wij voor basiskennis en draagvlak. Met behulp van een technical training worden medewerkers de technische aspecten van een robot bouwen en beheren aangeleerd.

Vrijblijvend contact met
één van onze RPA Experts?

Sluit Menu