Interim RPA developer

Tijdelijke RPA developer?

Wil je aan de slag met RPA binnen je afdeling, dan helpt een interim developer je hierbij. Een RPA developer bouwt virtuele medewerkers op basis van robot software. Onze developers hebben kennis van 1 of meerdere van de bekende aanbieders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan UIPath, Automation Anywhere, Blueprism, Bluepond en Redwood.

Wat doet een RPA developer precies?

Een RPA developer doorloopt alle stappen om een software robot zijn taken goed uit te laten voeren. Dit begint met het vaststellen van een geschikt proces om te robotiseren. Onze developers hebben naast kennis van software ook een procesoptimalisatie achtergrond op basis van Lean Six Sigma. Dit stelt hen in staat om de processen in kaart te brengen (en tegelijkertijd een verbeterslag aan te brengen). Vervolgens bouwt de RPA expert voor het geselecteerde proces een robot. Nadat deze is getest, wordt de robot ingezet. In dit gehele proces betrekt onze developer de medewerkers die straks met de robot hun werkzaamheden moeten uitvoeren.

Waarom een robot developer inhuren?

RPA kent een enorme groei in de afgelopen paar jaar. Adviesbureau Gartner heeft aangegeven dat de jaarlijkse groei van ongeveer 60% uitkomt op een uitgave van ruim 2 miljard aan RPA software in 2020. Voornamelijk wordt dit nu gedaan door grote organisaties met veel administratieve processen (denk aan bank, verzekeraars, nutsbedrijven). Van alle organisaties met meer dan 1000 medewerkers maakt 60% gebruik van RPA in 2019.

Met een tijdelijke RPA developer kan je gemakkelijk en snel starten met RPA binnen jouw organisatie. Ook kan je met een tijdelijke developer de capaciteit van een team tijdelijk aanvullen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact met één van
onze RPA developers?

Sluit Menu