Hoe ver is Nederland met RPA?

De Nationale RPA Monitor is een landelijk onderzoek naar de adoptie van Robotic Process Automation (RPA) én ervaringen met RPA in Nederland. RPA Experts voert dit onderzoek uit onder ruim 1000 respondenten. Op basis van deze gegevens verkrijgen wij een beeld van de stand van RPA in Nederland. 

Voor wie?

Dit onderzoek heeft als doel om de mate waarin Nederland deze nieuwe vorm van procesoptimalisatie adopteert in beeld te brengen. Tevens geeft het een goed beeld van de resultaten en effecten die RPA heeft op de bedrijfsvoering van organisaties die er reeds mee aan de slag zijn. Sta jij op het punt om RPA in te voeren of overweeg je dit? Dan kunnen de resultaten van dit onderzoek worden gebruikt.

Zelf meedoen?

Wil je meedoen aan het onderzoek, dat kan. Iedereen die zich binnen organisaties bezighoudt met processen kan meedoen. Het onderzoek vul je online in en duurt ongeveer 8 minuten. Invullen kan tot en met 31 januari 2020.

Win een RPA Labs voor jouw afdeling (t.w.v. 2.000 euro)

Naast de resultaten die je ontvangt, maak je ook kans op een kosteloze RPA Labs sessie voor jouw afdeling t.w.v. 2.000 euro. We verloten er drie onder alle deelnemers. Eventueel kan je ook kiezen voor een Agile Scrum training van Agile Scrum Group of een Lean Six Sigma training van Bureau Tromp.

De resultaten ontvangen?

Ben je benieuwd naar de resultaten? Doe mee met het onderzoek en wij sturen je een uitgebreid e-book met alle resultaten toe. 
 
Disclaimer: de Nationale RPA Monitor is een onafhankelijk onderzoek. Gegevens worden anoniem verwerkt en niet aan derden beschikbaar gesteld.
 


Naar het onderzoek
(het duurt slechts 8 minuten)

 Partners Nationale RPA Monitor

We werken samen met deze gerenommeerde mediapartijen om onze respondenten te bereiken en vervolgens onze resultaten te delen. Ons gemeenschappelijke doel is om kennisdeling met betrekking tot RPA te faciliteren, meer            bewustzijn te creëren en praktijkvoorbeelden te delen.

  

Sluit Menu