RPA Traineeship (HBO)

Wie zijn we?

RPA Experts is een jonge start-up en onderdeel van Bureau Tromp. We zijn met een groep van zo’n 20 gezellige medewerkers. RPA Experts gelooft in een digitale toekomst, waarin mensen ondersteund worden door softwarerobots om zo het werk leuker en makkelijker te maken.

Wie zoeken we?

We zoeken starters met een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt affiniteit met automatisering en ondernemen, bent nog niet uitgeleerd en wilt jezelf bij ons verder ontwikkelen. Ons RPA Traineeship is je dan op het lijf geschreven! Het traineeship start met een opleidingstraject van een maand. We leiden je op tot RPA Developer en je volgt verschillende opleidingen zoals Lean Six Sigma Green Belt en Scrum Master. Na een maand opleidingen mag je jezelf in de praktijk waar gaan maken, door bij onze klanten aan de slag te gaan. Je werkt daarbij samen met de beste specialisten op gebied van robotisering, Lean Six Sigma en verandermanagement. Tijdens het gehele traineeship van een half jaar heb je de beschikking over een coach.

Je activiteiten bestaan uit:

 • Het ontwerpen van robots aan de hand van bedrijfsprocessen
 • Het uitschrijven van processen in scripts
 • Het automatiseren van processen met behulp van robots
 • Het begeleiden en opleiden van mensen bij het gebruiken van de robots

Wat bieden wij jou?

Je komt bij ons in een start-up omgeving terecht waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Je werkt niet alleen voor onze klanten, maar besteedt je tijd ook aan het verbeteren en groter maken van RPA Experts. Je komt terecht in een werkomgeving waar er ruimte is voor gezelligheid en waar je kunt leren van allerlei experts. Ook houden we van een borrel en hebben we vaak leuke bedrijfsuitjes.

En wat krijg je dan van ons? 

 • Een opleidingstraject waarin je jezelf in korte tijd ontwikkelt tot volwaardig RPA Developer
 • Een start-up cultuur met mogelijkheid om je ondernemersambities waar te maken
 • Een prima salaris
 • En niet geheel onbelangrijk: jonge, inspirerende collega’s

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding
 • Plezier in het optimaliseren en automatiseren van processen
 • De ambitie om jezelf en RPA Experts te laten groeien

Kennis van programmeren is een plus, maar geen must. Wil je meer weten over ons? Hier vertellen wij meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Ben je overtuigd?

Mooi! Dan hopen wij dat je snel reageert! Stuur een mail met je CV naar Reinier Tromp. Heb je nog vragen of wil je een toekomstige collega leren kennen? Bel met Reinier op 06 8138 5262.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.

Sluit Menu