RPA Experts is partner van UiPath

RPA experts is officieel partner van UiPath. UiPath is naast Automation Anywhere en Blue Prism één van de grootste softwareleveranciers op het gebied van Robotic Process Automation. Hun missie? “We make robots so people don’t have to be  robots”. Dit sluit goed aan bij onze eigen missie. Met de inzet van de softwarerobots van UiPath worden namelijk zowel de medewerkerstevredenheid als de klanttevredenheid verbetert. 

Over UiPath

UiPath is in 2007 opgericht in Roemenië, maar sinds 2017 is het hoofdkantoor gevestigd in New York. Inmiddels heeft UiPath klanten in meer dan 25 landen en claimt het om het snelst groeiende softwarebedrijf ter wereld te zijn. Sinds vorig jaar heeft UiPath ook een vestiging in Amsterdam geopend.

UiPath maakt gebruik van een visuele interface om alledaagse processen op de desktop van gebruikers te automatiseren. De werkwijze van UiPath is voornamelijk gebaseerd op ‘intelligente RPA’ wat veel ruimte geeft aan AI. Zo zijn bijvoorbeeld beeldherkenning, taalverwerking en lerend vermogen geherbergd in de software. UiPath blinkt uit in gebruikersvriendelijkheid. De elementen zijn makkelijk te verkennen en herkennen. Er wordt gebruik gemaakt van workflows, die gemakkelijk te snappen zijn. Automatische mapping zorgt voor een extra dosis gebruikersvriendelijkheid.

De software kan werkmethoden aanleren of de gebruiker kan kiezen uit voorgeprogrammeerde sjablonen. Deze beschrijven veel algemene bedrijfsprocessen, waaronder debiteuren en crediteuren tot governance- en belastingsprocessen. Hun software is gebouwd in het .NET framework van Microsoft, wat betekent dat de software probleemloos de meest uiteenlopende platforms kunnen aansturen. UiPath werkt ook goed samen met SAP en Citrix.

RPA Experts is partner van UiPath

Werk wordt leuker door robots die de repetitieve werkzaamheden overnemen! Met onze diepgaande kennis van Robotic Process Automation helpen we je graag met de volgende stap in procesoptimalisatie. Samen met UiPath bieden we passende RPA-oplossingen aan voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Onze Proof of Concept is dé ideale manier om in een korte periode (vier weken) een werkende robot te hebben en de voordelen van de robotsoftware van UiPath te ervaren.

Benieuwd wat de software van UiPath voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Sluit Menu