RPA Experts is partner van Automation Anywhere

RPA experts is een officiële partner van Automation Anywhere. Automation Anywhere is naast UiPath en Blue Prism één van de grootste softwareleveranciers op het gebied van Robotic Process Automation. De softwarerobots van Automation Anywhere werken samen met mensen en nemen repetitief werk over. Hierdoor kunnen werknemers zich focussen op het toevoegen van waarde voor de klant.

Over Automation Anywhere

Automation Anywhere is in 2003 opgericht in California onder de naam Tethys Solutions. Het bedrijf, inmiddels omgedoopt tot Automation Anywhere, heeft klanten in meer dan 20 landen en telt zo’n 1400 werknemers. Automation Anywhere is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van administratieve processen. Voorbeelden hiervan zijn inkoop en verkoop, HR en het verwerken van facturen en declaraties. Er is een uitgebreide bibliotheek met scripts beschikbaar, die als vertrekpunt dient voor snel ontwikkelbare oplossingen. Sinds kort levert Automation Anywhere ook ‘attended’ robots. Daarnaast heeft Automation Anywhere Apeople geïntroduceerd, een platform dat de kennis van gebruikers, partners en de actieve AA-community herbergt.

RPA Experts is (business) partner van Automation Anywhere

Werk wordt leuker door robots die de repetitieve werkzaamheden overnemen! Met onze diepgaande kennis van Robotic Process Automation helpen we je graag met de volgende stap in procesoptimalisatie. Samen met Automation Anywhere bieden we passende RPA-oplossingen aan voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Onze Proof of Concept is dé ideale manier om in een korte periode (vier weken) een werkende robot te hebben en de voordelen van de robotsoftware van Automation Anywhere te ervaren.

partner automation anywhere

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

We staan je graag te woord.

Sluit Menu