RPA Congres 2019

31 oktober 2019 is het zover, hét congres op het gebied van Robotic Process Automation in Nederland. Meer dan 20 gerenommeerde bedrijven die werken met RPA komen hun ervaringen delen tijdens dit RPA congres. 

Volgens onderzoeksbureau Grandview Research stijgt de markt voor RPA jaarlijks met 61%. In 2017 werd er nog 200 miljoen dollar wereldwijd uitgegeven, eind 2020 moet dit bijna 3 miljard zijn. Het wordt daarom niet voor niets de 4de industriële revolutie genoemd.  Wil je ook aan de slag met RPA en ben je benieuwd hoe andere organisaties dit hebben aangepakt? Dan is dit congres zeker iets voor jou!

Wat wordt er dan allemaal besproken tijdens RPA congres. Er zijn nog wel wat horden te nemen voordat al ons werk is overgenomen door robots. Want hoe ga je om met informatiebeveiliging en wat is de nieuwe rol van de IT-afdeling precies? En niet iedereen is er happig op dat zijn werk deels of volledig wordt overgenomen door robots. 

Tijdens RPA Event 2019 bespreken RPA ervaringsdeskundigen hun ervaringen met Robot software binnen Finance, HR, Procurement en IT.

Welke organisaties spreken op RPA Event 2019?

Zowel profit als non-profit is goed vertegenwoordigd tijdens het event op 31 oktober in Utrecht. Denk aan bekende namen zoals KLM, Rabobank en ING maar ook kleinere organisaties zoals Smallsteps Kinderopvang timmeren hard (zoniet harder) aan de weg met RPA.

Andere bekende namen zijn ROC Amsterdam en gemeente Amsterdam welke hun eerste ervaringen met Robotic Process Automation hebben opgedaan en dit graag delen. 

Het evenement is zo opgebouwd dat deelnemers met elkaar steeds meer thuis raken in de wereld van Robots en RPA. In de ochtend worden meer verteld over wat het is en hoe het werkt en in de middag gaan we meer de diepte in rondom specifieke thema’s: zoals gegevensbeveiliging, omgaan met weerstand & HR of de werking van de verschillende software oplossingen.

RPA Markt

Op de RPA markt vind je daarnaast stands van alle bekende  leveranciers op het gebied van Robot software. Ook adviseurs op het gebied van Lean en Agile staan daar met een informatiestand.

RPA Event 2019

31 oktober 2019 (09:00 – 17:00)

Hotel Theater Figi Zeist

Sluit Menu